SterkeTante

Zwanger!

Coaching Werkende Moeder

Jij en het moederschap: een perfecte combi!

Herken je dit?

Je bent zwanger!

  • Je bereid je tot in de puntjes voor. Kleertjes, de kinderkamer, kraamzorg en allerlei praktische zaken krijgen de volle aandacht.
  • Je kijkt enorm uit naar de komst van je kindje. En vindt het tegelijkertijd best spannend.
  • Je ziet dat vriendinnen worstelen met hun nieuwe rol als moeder. Ze vinden het moederschap lastig te combineren met hun werk. Jij wil ervoor zorgen dat dit bij jou soepeler gaat verlopen.
  • Je vindt het belangrijk dat je gezellige momenten met je vriendinnen behoudt.
  • Je wil met je partner praten over jullie nieuwe rol ouders. Hoe gaan jullie de taken verdelen en hoe zorgen jullie dat jullie elkaar blijven verrassen? Je vindt het lastig waar en hoe hierover te beginnen.
  • Je bent bang dat er weinig tijd voor jezelf overblijft.

Dat is logisch!
En laat zien dat je je goed nadenkt over wat er op je af komt.

Zwangerschaps coach hoogopgeleide vrouw
Coach zwanger hoogopgeleid
Caoch zwanger Brabant
Begeleiding hoogopgeleide zwangere vrouw
Coaching hoogopgeleide zwangere vrouw

Goed nieuws!

Moeder zijn en jezelf blijven? Dat kan prima! 

Wij -Fridy en Maaike- zijn de founders van Sterke Tantes. Omdat we zelf moeder zijn, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om als moeder regelmatig tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Om je eigen dromen, behoeften en ambities vast te pakken, te verwoorden en bespreekbaar te maken.

Onze aanpak is erop gericht dat je leert hoe dit werkt. Vanuit onze achtergrond als communicatieadviseur bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid faciliteren en begeleiden we regelmatig professionals in deze ontdekkingstocht. We ontwikkelden hiervoor een eigen methodiek met praktische oefeningen en tests. Deze zetten we graag voor jou in, zodat je leert woorden te geven aan je behoeften, dromen en ambities. Want pas als je die bespreekbaar maakt, is het mogelijk jouw diverse rollen goed te combineren. Zo blijf je naast een fantastische moeder ook een fijne partner, gezellige vriendin en waardevolle professional. Een Sterke Tante dus!

Aanbod

Coming Soon! 

Aan ons aanbod werken we hard op dit moment.

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Laat je emailadres dan achter.

Van vrouw met

DROMEN

naar Sterke Tante met

Visie

Van vrouw met

DROMEN

naar Sterke Tante met

Visie