SterkeTante

Werkgever

Coach leidinggevende moeder

Moederschap als kwaliteit in jouw bedrijf!

Herken je dit?

  • Je bent een trotse werkgever of leidinggevende.
  • Je hebt vrouwen van diverse leeftijden in je team en ziet dat ze van onschatbare waarde zijn.
  • Soms zie je ze ook twijfelen en worstelen. Over hoe ze het moederschap moeten combineren met hun rol als professional. Bijvoorbeeld, als ze terugkeren van hun zwangerschapsverlof of op het moment dat de overgang nadert.
  • Je vind het lastig om het juiste gesprek met deze vrouwen te voeren en hen te faciliteren in hun zoektocht naar balans.
Geen nood. Het moederschap kun je zien als een mooie kwaliteit in je bedrijf. Het enige wat nodig is, is oprechte aandacht en ondersteuning van de vrouwen in jouw team. Dan floreren ze als vanzelf en leveren ze de bijdrage die jij van ze verwacht.
Zwangerschaps coach hoogopgeleide vrouw
Coach zwanger hoogopgeleid
Caoch zwanger Brabant
Begeleiding hoogopgeleide zwangere vrouw
Coaching hoogopgeleide zwangere vrouw

Goed nieuws!

Het juiste gesprek voeren met je vrouwelijk medewerkers en ze faciliteren en ondersteunen bij het vinden van een goede balans, is niet zo moeilijk. Zowel jij als zij moeten alleen even weten hoe je dat aanpakt én dat kun je leren. Investeer in de Sterke Tantes in je team. Het is het meer dan waard.

Wij -Fridy en Maaike- zijn de founders van Sterke Tantes. Omdat we zelf moeder zijn, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om als moeder regelmatig tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Om je eigen dromen, behoeften en ambities vast te pakken, te verwoorden en bespreekbaar te maken. Onze aanpak is erop gericht dat vrouwen leren hoe dit werkt. Vanuit onze achtergrond als communicatieadviseur bij bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid faciliteren en begeleiden we regelmatig professionals in deze ontdekkingstocht. We ontwikkelden hiervoor een eigen methodiek met praktische oefeningen en tests. Deze zetten we graag voor de vrouwen uit jouw team in. Zo groeien ze (opnieuw) uit tot Sterke Tantes. Vrouwen die naast hun moederschap ook die waardevolle professional zijn en blijven. En elke dag het verschil maken binnen de organisatie en een inspirerend voorbeeld zijn voor hun collega’s.

Wil jij een lange termijninvestering doen die ten goede komt aan jouw medewerker en aan de organisatie? Geef de (aanstaande) moeders dan één van onze programma’s cadeau. We ontwikkelen samen met hen inzichten en vaardigheden die ze hun gehele werkzame leven kunnen inzetten. Een bijzonder rendement wat zich elke dag terugbetaalt!

Aanbod

Coming Soon! 

Aan ons aanbod werken we hard op dit moment.

Wil je op de hoogte gehouden worden?
Laat je emailadres dan achter.

Moederschap als

 kwaliteit

in jouw

  bedrijf